Het openen van een schoenenwinkel vergt veel planning en marketing, maar het kan ook een uiterst lucratieve methode zijn om bij te verdienen. Kies een speciale niche van schoenenverkoop om u op te richten. U kunt bijvoorbeeld formele herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen of afgeprijsde sportschoenen verkopen. Bedenk ook hoeveel tijd u aan uw winkel wilt besteden, zodat u precies weet wat u tentoonstelt en hoeveel winst u kunt verwachten.

Koop schoenen online in grote hoeveelheden voor winst.

Wat zijn de kosten voor het starten van een schoenenwinkel? Een startup-investering in een schoenenwinkel kan behoorlijk fors zijn. Verwacht alleen al aan startup-franchisekosten ongeveer $ 10.500 te besteden. De eerste voorraad kan u ongeveer 50.000 kosten, en een promotie voor een grote opening kan gemakkelijk $ 5.500 kosten. Bovendien zijn er ook de kosten van opslag en bezorging die gepaard gaan met het fysiek aanwezig hebben van uw schoenenproducten in uw winkel. Als u niet over de infrastructuur beschikt om de verkoopgroei te ondersteunen, kan het zijn dat u uw wielen laat draaien zonder terugkerende klanten of minimale winstniveaus.

Damesschoenenwinkels hebben een unieke kans om op een niche-niveau te worden gezien en niet als ‘mainstream’. Tegenwoordig brengen meer vrouwen, vooral vrouwen met gezinnen, veel tijd buitenshuis door – hetzij met winkelen of naar hun favoriete tv-programma’s kijken. Naarmate meer vrouwen winkelen en op zoek gaan naar kortingen en aanbiedingen buiten de traditionele fysieke winkels, wordt het belang van internetmarketing duidelijk. Een goed ontworpen website is een must om je te onderscheiden van de massa. Met goed geschreven, informatieve inhoud kunnen schoenenwinkels een autoriteit worden over een bepaald onderwerp. Als uw bedrijf bijvoorbeeld alleen sportschoenen voor dames produceert, kunt u artikelen en blogs hebben over lichaamsbeweging, zwangerschap, algemene gezondheid, schoonheidstrends, enz.

Licenties en certificeringen – stel dat u ruimte heeft voor voorraad en opslag, u hebt licenties nodig om de goederen in uw winkel te verkopen. Sommige staten hebben licenties nodig, andere niet. Een snelle online zoekopdracht naar “licentiestatus” zal een groot aantal resultaten opleveren, variërend van algemene zakelijke licenties tot licenties specifiek voor kinderschoenen. Sommige van deze licenties vereisen inspecties bij aangewezen bedrijven voordat u de producten kunt verkopen, andere vereisen dat u aan een reeks criteria voldoet voordat de verkoop kan beginnen. Als u van plan bent een speciale schoenenwinkel te runnen, moet u op de hoogte zijn van alle licentievereisten voordat u tijd en geld investeert in het opstarten.

Verkoop high-end designer schoenen

.Als u geen specialiteit in handen heeft die bijzonder bekend is, kunt u overwegen om high-end designerschoenen te verkopen.Veel mensen winkelen het hele jaar door naar designer schoenen.Daarom zullen er altijd kopers zijn die op zoek zijn naar de nieuwste stijlen en kleuren.Als u een winkel heeft die luxe designerschoenen verkoopt, kunt u vooraf een vergoeding voor deze schoenen in rekening brengen en een mooie winst maken.Als je niet veel verschillende soorten designerschoenen op voorraad hebt, kun je ook aardig wat geld verdienen door goedkope designerschoenen en smokings aan te bieden voor speciale gelegenheden.

Wees een schoenenkoper en -verkoper.Naarmate u ervaring opdoet met uw kinderschoenenwinkel, leert u welke items het meest klanten aantrekken.Als u eenmaal weet welke schoenen u moet hebben, kunt u ze inslaan en uw inventaris omzetten in uw belangrijkste bron van inkomsten. Damesschoenen in heel wat verschillende stijlen en bekende merken kan je bij Kevin Shoes kopen. Wij bij Kevin Shoes, kiezen de collecties altijd volgens de laatste trends in kwalitatieve materialen.